Шуст Анатолій Іванович
Науковий співробітник.
Займається розробкою технологій переробки нових сортів плодових і ягідних, в т.ч. місцевих малопоширених та дикорослих культур для виготовлення конкурентоспроможної продукції.
Виготовляє продукцію з підвищеним вмістом біологічно активних речовин оздоровчого призначення на основі натуральної місцевої сировини та всього спектру плодово – ягідних культур України. А саме:
- заготовляє сировину дикорослих і малопоширених рослин;
- займається сушкою плодів та ягід;
- виготовляє соки із плодово-ягідної сировини;
- розробляє технології напоїв на основі фруктових і ягідних соків з добавкою витяжок із лікарських рослин;
- виготовляє вино купажі з виноматеріалів;
- розробляє технології узварів із сухофруктів і лікарських рослин.