Шуст А.І.

Шуст Анатолій Іванович

Науковий співробітник.

Займається розробкою технологій переробки нових сортів плодових і ягідних, в т.ч. місцевих малопоширених та дикорослих культур для виготовлення конкурентоспроможної продукції.

Виготовляє продукцію з підвищеним вмістом біологічно активних речовин оздоровчого призначення на основі натуральної місцевої сировини та всього спектру плодово – ягідних культур України. А саме:

  • заготовляє сировину дикорослих і малопоширених рослин;
  • займається сушкою плодів та ягід;
  • виготовляє соки із плодово-ягідної сировини;
  • розробляє технології напоїв на основі фруктових і ягідних соків з добавкою витяжок із лікарських рослин;
  • виготовляє вино купажі з виноматеріалів;
  • розробляє технології узварів із сухофруктів і лікарських рослин.